SNEL NAAR: BAKKEN EN BADEN - BEWONERSBOUWMATERIALEN - FOTOBOEK - GASTENBOEK - HANDIG - KOPERSVERENIGING - NIEUWS - REGIONIEUWS - STARTPAGINA - ROUTE - VOORTGANG BOUW
vleuterweideforum - gemeente utrecht - paardenbloemsingelhyve
 

CONTACT MET JE BUREN
Op verzoek een pagina waar oproepen, vragen, advertenties en dergelijke op kunnen worden geplaatst. Dat gaat dan door tussenkomst van mij. Spelregels:
- Geen commerciële advertenties
- Geïnteresseerden nemen direct contact op met de plaatser, ik ga daar niet tussen zitten.
- Geen politiek, religie en dergelijke
- Ach, gebruik je gezond verstand.
28-02-2007 - Wij hebben een hoekwoning en vinden de haag die in de zijtuin geplaatst wordt niet mooi en praktisch. Wij hebben namelijk een hond en een kind van 3 jaar. Als ik het zo bekijk bij andere nieuwbouw wijken duurt het gemiddeld toch wel een jaar of 6 voordat ie dichtgegroeid is. Heeft iemand van jullie de haag laten vervangen door bv hedera of zijn jullie daar mee bezig. Willen jullie dan ons berichten of jullie toestemming van de gemeente hebben gehad. En hoe jullie dat hebben aangepakt. Andere suggesties of oplossingen zijn ook welkom.
Bij voorbaat dank.
Groetjes,
Peter, Sandra en Youri
Davonta 69

28-02-2007 - Wie heeft de maten van alle ramen voor ellen spelt 

27-01-2006 - Wie o wie heeft de exacte hoogtemaat van de slaapkamer voor op de eerste verdieping? Zou iemand van blok 1 dat voor me kunnen opmeten? Dank Frederik (Davonta 26)

13-01-2007 - Al een tijdje zijn we bezig om te bedenken wat voor een kledingkast we willen in onze Davonta. Voor de goede orde het gaat om de slaapkamer aan de voorkant op de eerste verdieping. De muur rechts naast de deur (als je vanaf de overloop komt) leent zicht volgens ons prima voor een kastenwand. Heeft iemand ook dat idee en dat wellicht ook al uitgewerkt? Laat het ons even weten. Reageer ook als je er nog niet over nagedacht hebt maar het een goed idee vindt. Wellicht kunnen we samen optrekken.  Afzender Frederik (Davonta 26)

06-01-2007 - Door een kleine communicatiestoornis heb ik op 4 januari de bewoners van blok 2 verzocht om hun mail te controleren i.v.m. afgraven van de grond. In werkelijkheid was het de bedoeling dat ik het bericht zou plaatsen. Daarom bij dezen als nog:

Beste bewoners van blok 2,
In februari krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Velen zullen nog niet bezig zijn met de tuin, maar toch willen wij vrij snel een hek rondom de tuin gaan plaatsen ivm weglopen van onze hond. Maar vooraf willen we de tuin laten afgraven, zijn er nog meer bewoners die dat willen? Als het hek er staat kun je namelijk niet meer achterom met een graafmachine omdat wij op de hoek zitten. Nog geen idee wat het kost. Als je interesse hebt horen wij het graag.
Marten Patricia en Britt

05-01-2006 - De eerste polls zijn geactiveerd op de Paardenbloemsingelhyve; nu nog met de burgerlijke (maar o zo belangrijke) thema's keuken en vloerbedekking, maar volgens mij zijn jullie crea genoeg om daar wat aan toe te voegen.


4-1-2007 - Bewoners van blok 2 worden verzocht hun mailbox te controleren op een mail van de bewoners van D30 ivm het afgraven van de grond.

3-1-2007 - We zijn erg benieuwd naar de verhalen over de oplevering. Zijn er veel fouten, zijn er nog grappige zaken te vermelden  Daarnaast willen we graag met anderen van gedachten wisselen over wat te doen met de zolder. Heb je informatie? Wil je van gedachten wisselen? Mail ons. De bewoners van Davonta 67